XVIII Jornades Tècniques Anuals de la Malaltia de Huntington (Jornades Online)

Dies 23,26 i 30 de Novembre, de 17:00h a 19:00h

Anualment ACMAH promociona les Jornades Tècniques de la Malaltia de Huntington amb l’objectiu de fer-la més visible, d’informar sobre els últims avenços i estudis mèdics relacionats, dels tractaments rehabilitadors més efectius i/o de tots aquells temes específics que circumden les particularitats de la pròpia malaltia.

Com a Entitat sentim un especial orgull per aconseguir que, al llarg de tots aquests anys de trajectòria de les nostres jornades, aquestes, s’hagin constituït com un canal comunicatiu, una eina d’informació necessària i un espai anual de trobada, veraç i imprescindible, entre professionals especialitzats en la malaltia, les pròpies persones/famílies afectades i la ciutadania.

Enguany seran les nostres XVIII Jornades Tècniques i, degut a les circumstàncies actuals front els COVID19 d’impossibilitat de poder portar a terme activitats grupals presencials, ens hem vist obligats/des a definir-les com a jornades completament online.

Es portaran a terme els dies 23, 26 i 30 de Novembre amb un horari de 17:00h a 19:00h de la tarda, on totes les ponències s’emetran via Plataforma Zoom amb possibilitat de fer preguntes en directe, a la part final de les mateixes.

Les Jornades Online estaran promogudes per l’ACMAH amb la col·laboració, en la seva definició, contingut i exposició, de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona a través de la participació desinteressada de doctors i professionals ponents.

Per altra banda, aquest any contarem amb el suport desinteressat de Roche Farma SA que ens proporcionarà els medis virtuals, però sense influència ni decisió en els continguts que presentarem, a través de la facilitació de la plataforma i dels materials tècnics i personals que permetran el seu desenvolupament online.

Al llarg d’aquests dies anirem pujant més informació, i la difusió corresponent, relativa a aquest esdeveniment online.