Presentació de la nostra iniciativa “Cor amb H”

El 2 d’abril de 2020 vam presentar “Cor amb H” una iniciativa de l’Equip de l’ACMAH que, en aquest any marcat pel COVID19 i que està resultant tant difícil per moltes persones, va proposar la creació d’un espai virtual participatiu intergeneracional d’expressió de sentiments i transmissió de força.

En que consisteix “Cor amb H”?

Hem volgut potenciar un espai des del cor i en positiu on, les pròpies persones amb Malaltia de Huntington i els seus familiars, infants en especial, i amics, puguin expressar el seu suport, força, caliu i sentiments a través de cartes, dibuixos, contes, relats, fotografies, vídeos, en definitiva, tot allò que pugui sortit del Cor i la imaginació, per transmetre’l a tothom que ho necessiti o, simplement compartir-ho.

Destacar que la iniciativa també ha tingut la resposta d’Entitats de Famílies i Infants del Tercer Sector que van aprofitar, els períodes de confinament, perquè els seus nens i nenes aportessin el seu gra de sorra a través dels seus dibuixos i del seu positivisme i creativitat.

La nostra iniciativa segueix oberta i podeu fer-nos arribar les vostres peces, a través del correu electrònic acmah@acmah.org  i, setmanalment, les penjarem a la nostres xarxes socials perquè tothom puguem gaudir dels missatges d’ànim transformats en les vostres petites obres d’art.

Que us sembla? Si voleu, ja podeu començar a donar forma a les vostres peces i fer-nos-les arribar! Mentrestant… cuideu i cuideu-vos molt!