Nou Logotip de l’ACMAH

Al Març de 2020 es va fer la presentació oficial del nou logotip corporatiu a través de les nostres xarxes socials.

Un dels projectes que la nostra Entitat va estar desenvolupat, al llarg de l’any 2019, ha estat el disseny i la creació del nou logotip de l’ACMAH. Aquesta tasca l’ha portat a terme de forma desinteressada, la Dissenyadora Gràfica Marta Sanmartín (filla de l’Angelina Prades, Treballadora Social de l’ACMAH al llarg de 18 anys i actual voluntària incansable). Volem donar-li mil gràcies per la seva feina i pel resultat final que aconsegueix definir molt bé el que volem transmetre com a entitat.

Quin era l’objectiu que volíem aconseguir?

Desprès del nostre 20è Aniversari, crèiem que era necessària la renovació de la nostra imatge per fer-la molt més personal i propera, identificant millor el que som i el que volem transmetre a partir del nostre logotip.

Per nosaltres el més important era que el nostre col•lectiu quedés representat amb la nova imatge, no que només agradés visualment, sinó que ens identifiqués amb un sentit i, el resultat final, ha estat un logotip més actual, actiu i representatiu del que som.

Estem satisfets/es per haver assolit aquest objectiu inicial d’una associació directa del logotip amb el nostre col•lectiu, mantenint sempre la nostra flor com a símbol, aconseguint una imatge entenedora i de lectura ràpida que desitgem us agradi tant com ens agrada a nosaltres.

Conceptes i valors representats en el nou logotip de l’ACMAH

  • El cromatisme es suau i amb tres colors diferenciats que representen la base social essencial de l’ACMAH: les persones afectades, les famílies i entorn social proper i la comunitat soci-sanitària i científica.
  • Els elements representats que caracteritzen a la persona, sempre com a centre de tot, i l’entorn familiar, social i la comunitat soci-sanitària i científica com a suport i acompanyament, que adopten una funció simbòlica d’un tot dins del logotip.
  • La tipografia es senzilla, transmet proximitat i dona claredat al text.

Sempre que vegeu aquesta imatge, al darrere hi trobareu tot l’equip de l’ACMAH.