Enroll-HD fa 10 anys!

El passat 25 de juliol l’Enroll-HD va fer 10 anys. Un projecte que es va crear per «fomentar els assajos clínics, millorar la comprensió de la Malaltia de Huntington i la seva atenció clínica». Tres objectius que han estat aconseguits gràcies a la participació de més de 20.000 persones, de famílies i entorno que conviuen amb la Malaltia de Huntington.

Si encara no saps com participar a l’Enroll-HD deixem aquí un enllaç amb la informació necessària per començar a formar part d’aquesta gran família:

https://www.enroll-hd.org/enroll-hd-celebrating-10-years/

Què es Enroll-HD?

Enroll-HD és l’estudi observacional més gran del món per a famílies amb la Malaltia de Huntington; actualment hi participen més de 20.000 persones a Europa, Amèrica del Nord, Australià i Amèrica Llatina. Mitjançant el seguiment de com es produeix la malaltia a les persones i com canvia al llarg del temps amb els mateixos detalls amb les mateixes proves i avaluacions a tot el món, els investigadors poden utilitzar l’enorme recopilació de dades i bio-mostres per obtenir més informació i trobar noves maneres de tractar eficaçment la MH.

Un recurs per a tota la comunitat

Enroll-HD està obert a qualsevol persona que tingui Malaltia de Huntington o que estigui en risc, i és un recurs per a tota la comunitat MH, inclosos pacients, famílies, investigadors, metges i altres professionals de la salut, defensors dels pacients i qualsevol altra persona relacionada amb la MH. A més de ser un estudi observacional, Enroll-HD també és una plataforma d’investigació clínica dissenyada per ajudar a realitzar estudis addicionals d’MH en persones que ens ajudaran a comprendre diferents aspectes de la malaltia.