20 Anys de Jornades ACMAH – XX Jornades Tècniques sobre la Malaltia de Huntington

Enguany l’ACMAH celebra el seu 25è Aniversari i el seu primer acte de celebració serà les XX Jornades Tècniques de la Malaltia de Huntington previstes pel 28 d’Abril al Paranimf de la Universitat de Barcelona. Jornades que portem a terme anualment per abordar la malaltia des d’una perspectiva cientificomèdica, multidisciplinària, sociosanitària, però amb un enfocament en primera persona i obert a la ciutadania.

Com a Entitat sentim un especial orgull per aconseguir que, al llarg d’aquests vint anys de trajectòria de les nostres jornades, aquestes, s’hagin constituït com un canal comunicatiu, una eina d’informació i formació necessària i un espai anual de trobada, veraç i imprescindible, entre professionals especialitzats, famílies afectades i comunitat.

Aquest camí no hauria estat possible sense la col·laboració desinteressada dels i les ponents que ens han acompanyat en aquest llarg trajecte, compartint els seus coneixements a través de ponències definides sempre des de l’experiència professional i la calidesa i sensibilitat personal.

Volem assolir que, aquest acte, esdevingui un espai de reconeixement i agraïment a la implicació personal i professional de tots aquells/es que han fet possible aquest camí, transformant-lo en una gran jornada de felicitació compartida.

Podeu accedir Programa de les XX Jornades ACMAH on veureu les diferents intervencions i ponències previstes. És necessària una Inscripció Prèvia, abans de 26 d’Abril, per ser un espai amb aforament limitat. Us indiquem l’enllaç per accedir al formulari d’inscripció.